Feb 19, 2010

~teLinGaKu TerCeMar

erm...sekarang ni saya berada di cyber cafe mak cik saya...untuk menambahkan pendapatan..maklumlah..mak cik saya nie bekerja sebagai seorang guru sekolah rendah..Bersungguh-sungguh mak cik saya nie mencari wang..atuk dan nenek pun tak berapa sihat....Doktor2 kat Hospital Putrajaya pun myb dah kenal atuk ngan nenek saya...huhu...

Berbalik pada tajuk kat atas...saya rasa geram betul la dengan budak2 yang berada kat cyber cafe(cc) ni...perempuan dengan lelaki..sama sahaja..tapi..kebanyakkannye..lelaki la..kalau diorang ni marah2 sebab game ke...berborak ngan kawan ke...word ni terlalu famous..tak lain tak bukan...aish..segan lak nak sebut...'babi r kau ni' ..hello!!! kawan awak tu ade muke iras2 haiwan tu ke?? dah elok2 kawan awak tu ade name...game tu susah sekalipun...tidak perlu la sebut nama haiwan tu...sesuke ati je panggil macam tu..lagipun..saya rasa kalau menggunakan word tu...nampak sangatlah..akhlak dan budi bahasa kite terlalu rendah..then...'bodoh la kau ni'...ehem!! nampaknye die terlalu pandai sehingga sesuke ati je nak cakap orang bodoh...aish!! ~telingaku tercemar...

5 comments:

yana said...

huhu
agree . but kite slalu termelatah mende alah ni bila terkejut .
try to change it, tp tatau mcm mane ^_^
feel shy when tersebut name menatang haram tu >_<

Cik LaiLy said...

yana boleh!!!!!!
istighfar banyak2...erm...

yana said...

huhu
i've tried to changed
ni smua sbb suke kacau org melatah dlu
skrg da terkene diri sendiri

Cik LaiLy said...

ha!!!!ooo..nakal juga yana ni ek..heh
jangan putus asa tuk berubah..hee..

nuriman said...

stuju2..kne bntras abes-abesan..
dak2 skng..agak laju pkataan yg kuar dr mulut..
lidah x btulang..jd akal fkiran lah yg kne gurd line..

bhasa mlmbangkn bngsa..
bhasa jiwa bngsa..
s0..mntion ur work..huhu.