Jan 26, 2010

~RancanGan maSa Cuti

Erm....cuti final sem hampir tiba..hee.18 Februari..tak sabar rasanye nak pulang ke rumah..heheh.macam tak balik 2, 3 bulan je..padahal tiap2 minggu balik..hahaha.Banyak aktiviti yang nak buat time cuti nanti..dah buat list dah.kalau boleh,nanti nak buat aktiviti yang berfaedah sikit..dah insaf buang masa nie..sebab masa cuti sebelum ni banyak dihabiskan depan lap top je!!tapi yang pasti..bukan belajar memandu !! Buat masa ni pintu hati dah tertutup(macam putus cinta lak) nak belajar..memang la tu satu ilmu atau kemahiran yang perlu ada pada setiap orang dewasa..hee..ni semua salah cikgu tu!! sebagai seorang guru,kena la consider sikit dengan pelajar yang tak pernah2 pun peegang streng kereta..tibe2 pegang..mesti la cara pegangannya agak keras dan cara memandu kereta teruk..ada ke patut cikgu tu cakap " saya tak pernah jumpa orang yang pelik macam awak ni" (ish...sedih tau tak die cakap camtu) ..lagi satu die cakap begini.."nak kata bodoh..anak..." (nak je lumurkan cili mulut cikgu yang 'baik' nie..huhu)..sebab die saya dah patah hati nak belajar memandu..

Dah2...tak nak ingat..ada kawan tu nak buat bisnes waffle..bagus2..dan saya pula..

  • Nak masuk kelas bi..hee..nak mantapkan lagi penguasaan terhadap bahasa omputeh nie
  • Nak masuk kem2 yang boleh meningkatkan keyakinan diri(yang nie nak join ngan kakak senior di ukm)
  • Mantapkan lagi kemahiran memasak...heheh
  • Nak cari info pasal prospek pekerjaan kos yang saya ambil ni
  • Belajar balik Akaun,Mt dan Ekonomi as preparation nak masuk main campus(boleh!!!)
  • Cari kerja
  • ...............................rahsia!!!........................

7 comments:

Lyana Mastura said...

ehem3!!!!!!.. mcm tau je sape kwan awk yg nak bukak bisnes waffle 2.. chaiyok laily 4 ur plan... hehehe.. sy ni ha.. blum ape2 dah byk masalah..

Cik LaiLy said...

hehehe....
tau takpe...tak tau tanya...;)

Cik LaiLy said...

terima kasih lyana...insyaAllah...
Ya Allah!!! permudahkanlah urusan sahabatku ini....(-_-)

nuriman said...

huhu..ttbe tringat..dulu p0n..sy prnah gak kne cm tuh..suka suki dia je nk mrh2 kita..
dh la x pernah peggng stereng..
dh tuh s0h pusing lake garden..
ble stuck kt trafic..lg kne smbur..uuu
siap ckp mcm dak tadika..padahal..kita bayr pe..
tp pe...yg pnting skng dh peggng p0n lesen..
siap leh drive dpn cgku yg ngaj0 mandu tuh..w0ahaha

Cik LaiLy said...

hehehe...thanks sahabat...
tapi....saya dah tawar hati dah...xpelah..
saya ambik kamu jd driver saya mau???kui3

nuriman said...

hihi..driver??...huu..
lyana cm nk je..ngee

Cik LaiLy said...

kui3...bukan lyana larh...kamu lah wahai cikpu3...kui3
xbaek tolak keje...maklumlah...skg nie susah dapat keje ;p