Nov 29, 2010

I Miss U

Awak nak tau x?

Sebenarnye...saya sangat2 rindukan awak!!
Bile saye terpandangkan gambar awak...terasa nak tatap lame2 gambar awak...
tapi...saya ni ego!!saye campak gambar awak ke lantai...saye delete sume gambar awak
dalam handphone...lap top....

Awak nak tau x?
Sebenarnye...saya sangat2 rindukan awak!!
suara awak,senyuman awak..sume nyer la...
kesengalan gurauan awak...heheh
awak ni...nampak je pendiam..tapi pandai bergurau~~

Awak nak tau x?
Sebenarnye...saya sangat2 rindukan awak!!
saya nak jumpe awak..
nak berdepan ngan awak...
tapi saya takut..kalau kite bertemu t,takut2 saye lukakan hati awak..

Awak nak tau x?
Sebenarnye...saya sangat2 rindukan awak!!
tapi....awak x peduli pun hati saye
awak x kisah pun saye jadi cmni
awak biarkan saye keseorangan mengharungi masalah ini
awak biarkan saye seday sesorang
awak biarkan saye ni bersalah sesorang
nasib baik saye ade2 sahabat2 yg baik..selalu beri nasihat...bimbing saye..
Sampai hati awak x pujuk saye
Awak lebih pentingkan die dari saye..

Awak nak tau x?
Sebenarnye...saya sangat2 rindukan awak!!
saya tau..ajal maut d tangan Allah..
tapi...saye x bersedia lagi nak jumpe awak..
untuk memohon..kemaafan~
Berikan saye masa...berikan saya sokongan awak...
dalam diam pun jadi la

Akhir kalam...

I MISS YOU SO MUCH.....

6 comments:

nuriman said...

uuuu,,nape awak pdam gambar sy..kui3

p/s: sy ngah blur bce entry ni..huhu
adakah???~~

Cik AsRaR said...

cessss.....heheh :p
adakah pe??? 2x.,..
xpaham ek...heeee.memg xnak bg owang paham yg ni pun....
actually,me just nak luahkan perasaan yg tersimpan ni je...dah nak meletup je ase..huhuh

nuriman said...

adakah??....(awk nk sy abeskan ayat sy ke)huhuhu
wah..besnye luahan ati awk tu..
kalau sy jd org tuh..sy berbunga2..wawa

p/s: nih kan jihad kecik kita..gambate ngn prasaan awk tue ea

♥cik shaf♥ said...

laily...ehem2...dah pandai ea....sape la 'awak' tu ye... ;)

Cik AsRaR said...

kalau anda2 tau sape...mesti anda semua terkejut!! hohoho~

Cik AsRaR said...

miaa.............jangan salah sangke...huuuu